Voltaren Emulgel 1% gél

2-szer gyorsabban hoz enyhülést az izomfájdalmakra*

A Voltaren Emulgel 1% gél évek óta kapható recept nélkül, és megtalálható számos háztartásban, elsősegélykészletben és edzőtáskában. Az teszi különlegessé ezt a gélt, hogy egyszerre csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és lerövidíti a felépüléshez szükséges időt.

A Voltaren Emulgel 1% gél 50 g-os, 75 g-os (applikátorral) és 100 g-os kiszerelésben kapható.
Diklofenák-dietilamin hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

Gél

Hogyan és

mikor kell alkalmazni

Kérdések és válaszok

 • Mi a Voltaren Emulgel 1% gél?

  A Voltaren Emulgel 1% gél hatóanyaga, a diklofenák, az úgynevezett nem-szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportjába tartozik. A Voltaren Emulgel a fájdalmat csak elfedő gélekkel szemben mélyen a szövetekbe hatolva a fájdalom egyik fő okát, a gyulladást csökkenti.
  A Voltaren Emulgel 1% gél fehér, kellemes illatú, hűsítő hatású gél. Nincs zsíros tapintata.

 • Mit jelent az Emulgel?

  Az Emulgel egy Voltaren Emulgel készítményekhez kifejlesztett technológia. Elősegíti, hogy a gél mélyen a bőrbe hatoljon. Ezenfelül, az Emulgel technológia egy gél és krém egyedi kombinációját alkalmazza, amely hűsítő és nyugtató hatást fejt ki a bőrön.

 • Hogyan kell alkalmazni a Voltaren Emulgel 1% gélt?

  Gyengéden dörzsölje be a gélt a kezelendő bőrfelületbe. A szükséges mennyiséget a kezelendő terület nagysága határozza meg. Cseresznyényi-diónyi mennyiségre lehet szükség. Használat előtt olvassa el a betegtájékoztatót!

 • Mikor NE használjam a Voltaren Emulgel 1% gélt?

  • ha allergiás a diklofenákra vagy a gyógyszer egyéb összetevőjére,
  • ha diklofenák, acetilszalicilsav, vagy ibuprofén tartalmú, esetleg más, fájdalom, láz, vagy gyulladás kezelésére szolgáló gyógyszer alkalmazásakor korábban túlérzékenységi reakció lépett fel Önnél. Az előbb említett acetilszalicilsavat véralvadásgátlóként is alkalmazzák. Amennyiben nem emlékszik pontosan, bizonytalan, kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét. Az ilyen gyógyszerekre fellépő allergiás reakciók tünetei a következők lehetnek: asztma, sípoló kilégzés, légszomj, bőrkiütés, vagy csalánkiütés, az arc vagy a nyelv megduzzadása, orrfolyás,
  • a terhesség harmadik trimeszterében,
  • 14 évesnél fiatalabb gyermekek és serdülők esetében.

  Amennyiben az előbb felsorolt túlérzékenységi reakciók valamelyike már előfordult az Ön esetében, tájékoztassa kezelőorvosát, vagy a gyógyszerészt és ne használjon Voltaren Emulgel 1% gélt.

  A Voltaren Emulgel 1% gél nem használható ekcémás, illetve sérült bőrfelületen, vagy nyílt sérülések esetén. Ne használja olyan bőrfelületen, melyen csalánkiütés, vagy ekcéma van.

  A Voltaren Emulgel 1% gél nem lezárt kötéseknél alkalmazható, de légmentesen lezárt
  (okkluzív) kötések esetén nem szabad használni.

Tudjon meg többet

Mi a fájdalom?

Tudjon meg többet arról, hogy testünk miért érez fájdalmat, és ismerje meg a testi fájdalmak különböző okait.

Tudjon meg többet

Fájdalom típusok és kezelési lehetőségek

Fedezze fel, hogy mi a legjobb kezelési mód az Ön fájdalmára.

Tudjon meg többet

Hogyan hat a Voltaren?

Tudjon meg többet a Voltaren fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és gyógyulást elősegítő hatásáról.

* hatóanyagot nem tartalmazó gélhez képest.

Tudjon meg többet
A Voltaren Emulgel 1% gél 2x gyorsabban hoz enyhülést az izomfájdalmakra A Voltaren Emulgel 1% gél 2x gyorsabban hoz enyhülést az izomfájdalmakra