Voltaren Emulgel Forte

Akár 12 órán át tartó fájdalomcsillapítást biztosít

A Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél hatóanyaga a diklofenák. A diklofenák mélyen a szövetekbe hatolva akár 12 órás fájdalomcsillapítást biztosít.

A Voltaren Emulgel Forte 50 g-os, 100 g-os és 150 g-os kiszerelésben kapható.
Diklofenák-dietilamin hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

Új, könnyen nyitható kupak

a fájdalom akár 12 órás enyhítésére

Tudjuk, hogy sokan ízületi gyulladást tapasztalnak a kezükben és ujjaikban, ami megnehezíti az üvegek, edények, palackok - és igen, a gyógyszerek kinyitását is.

Voltaren Emulgel Forte gél 100 g-os és 150 g-os kiszerelése mostantól hivatalosan is mellőzhető az ízületi gyulladással nehezen nyitható dolgok listájáról. A megkönnyebbülés elérése mostantól a könnyen nyitható kupaknak köszönhetően erőfeszítés- (és fájdalom) mentes. Ezt kifejezetten Önt szem előtt tartva terveztük. A Voltaren Emulgel Forte gél kupakját mostantól keze oldalának vagy akár az asztal szélének használatával is könnyedén kinyithatja – akár ujjak használata nélkül. A megkönnyebbülés a Voltarennel sosem volt könnyedebb..

Csillapítsa az ízületi fájdalmakat

a Voltaren Emulgel Forte-val

A testi fájdalom az emberek 65%-át érinti legalább hetente egyszer, de Önnek nem kell elviselnie ezt a fájdalmat. Fedezze fel, hogy a Voltaren Emulgel Forte hogyan biztosít akár 12 órán át tartó fájdalomcsillapítást azáltal, hogy a bőrön keresztül mélyen az ízületekbe hatol, és ott fejti ki fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatását.

Hogyan és

mikor kell alkalmazni

Kérdések és válaszok

 • A Voltaren Emulgel Forte megfelelő számomra?

  A Voltaren Emulgel Forte azok számára a legmegfelelőbb, akik az egész nap folyamán tartó izom- és ízületi fájdalmat, illetve gyulladást tapasztalnak. A Voltaren Emulgel Forte az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást. Ha szeretné élvezni a mindennapi tevékenységek örömeit, akkor a Voltaren Emulgel Forte a fájdalom akár 12 órán át tartó csillapítása által segíthet visszanyerni az irányítást élete felett. Orvosi javaslat hiányában ne használja a Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gélt:
  Felnőttek és 14 évnél idősebb serdülőkorúak:

  • 2 hétnél hosszabb ideig izom és ízületi sérülések (rándulás, húzódás, ütés), illetve íngyulladás,

  Felnőttek (18 év felett):

  • 3 hétnél tovább ízületi gyulladás kezelésére.

  Hosszabb kezelést a kezelőorvos javasolhat.
  Ne alkalmazza a Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gélt 14 évesnél fiatalabb gyermekek és serdülőkorúak esetében.

 • A Voltaren Emulgel Forte egész nap csillapítja a fájdalmat?

  Felnőtteknek és 14 évnél idősebb gyermekeknek:
  A Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gélt naponta 2 alkalommal kell alkalmazni (reggel és este) a fájdalmas területen, mely így tartós fájdalomcsillapítást nyújt, akár 12 órán át.

 • Mitől különleges a Voltaren Emulgel Forte?

  A Voltaren Emulgel Forte az aktív hatóanyag kétszeres koncentrációjának köszönhetően enyhíti a fájdalmat akár 12 órán át.*
  *a Voltaren Emulgel 1% gélhez képest.

  A Voltaren Emulgel Forte-ben használt Emulgel technológiának köszönhetően a diklofenák mélyen a bőrbe jut, és a fájdalom forrásánál fejti ki hatását.

 • Mikor NE használjam a Voltaren Emulgel Forte-t?

  • ha allergiás a diklofenákra vagy a gyógyszer egyéb összetevőjére;
  • ha diklofenák, acetilszalicilsav, vagy ibuprofén tartalmú, esetleg más, fájdalom, láz, vagy gyulladás kezelésére szolgáló gyógyszer alkalmazásakor korábban túlérzékenységi reakció lépett fel Önnél. Az előbb említett acetilszalicilsavat véralvadásgátlóként is alkalmazzák. Amennyiben nem emlékszik pontosan, bizonytalan, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Az ilyen gyógyszerekre fellépő allergiás reakciók tünetei a következők lehetnek: asztma, sípoló kilégzés, légszomj, bőrkiütés, vagy csalánkiütés, az arc vagy a nyelv megduzzadása, orrfolyás;
  • a terhesség harmadik trimeszterében;
  • 14 évesnél fiatalabb gyermekek és serdülőkorúak esetében.

  Amennyiben az előbb felsorolt túlérzékenységi reakciók valamelyike már előfordult az Ön esetében, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét és ne használjon Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gélt.
  A gél nem használható ekcémás (száraz, viszkető bőr), illetve sérült bőrfelületen, vagy nyílt sérülések esetén. Ne használja olyan bőrfelületen, melyen csalánkiütés, vagy ekcéma van.

  A Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél nem lezárt kötéseknél alkalmazható, de légmentesen lezárt (okkluzív) kötések esetén nem szabad használni.

Tudjon meg többet

Mi a gyulladás?

Tudjon meg mindent a gyulladást okozó folyamatokról, hogy miért történnek, és milyen érzést keltenek testünkben.

Tudjon meg többet

Fájdalom típusok és kezelési lehetőségek

Fedezze fel, hogy mi a legjobb kezelési mód az Ön fájdalmára.

Tudjon meg többet

Hogyan hat a Voltaren?

Tudjon meg többet a Voltaren fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és gyógyulást elősegítő hatásáról.

Tudjon meg többet
A Voltaren Emulgel Forte akár 12 órán át tartó fájdalomcsillapítást biztosít A Voltaren Emulgel Forte akár 12 órán át tartó fájdalomcsillapítást biztosít